Frank Nijkamp | atlascorrectie + massage
+Praktijk: Groeneweg 4 1484PA Graft
+Telefoon: +31 (0)6 22 79 75 92
+Mail: masseur@franknijkamp.nl
+ Instagram: frank_nijkamp_masseur_

reviews + ervaringen van klanten
Reviews + ervaringen van klanten

Hier kun je enkele ervaringen van klanten lezen. Ben je benieuwd wat een behandeling voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)6 22 79 75 92 of stuur een mailtje naar +Mail: masseur@franknijkamp.nl.

Review van vrouw met slaapproblemen

Het gaat goed, beter dan voor de behandeling. Ik slaap iets beter, al ben ik bij tijd en wijle nog steeds een paar keer wakker per nacht. Maar ik merk dat ik anders in mijn energie zit; voel me minder gestrest, ook al heb ik het nu razend druk. Ben blijer, zonder dat ik kan zeggen waardoor dat komt. Misschien heeft het een gunstig effect gehad op mijn hormoonhuishouding? Wat ik ook ervaren heb, is dat inderdaad sommige oude kwalen weer even kunnen opspelen. Mijn onderrug was weer wat stijver, al is het gelukkig niet zo erg als voor de behandeling. Ik geloof echt dat het een positief effect heeft en ben dankbaar dat ik het heb mogen ervaren. Wat ik eigenlijk vooral wil zeggen is: blijf doorgaan op het pad dat je bent ingeslagen, want hiermee kan je voor heel veel mensen iets betekenen!

Review van een moeder

Nadat mijn zoontje hard op zijn stuitje was gevallen was hij dagenlang futloos. Toen hij na de behandeling thuis kwam, zag ik voor het eerst weer een twinkeling in zijn ogen en had hij ineens weer energie. Daar was ik heel erg blij mee!

Review meisje van 14 jaar

Ik ben 4 weken geleden met mijn moeder bij Frank geweest voor een atlas correctie. Ik vond de behandeling heel fijn, er deed namelijk niks pijn. Ik vind ook dat er een hele relaxte sfeer was. Na de behandeling was ik verbaasd hoe erg je voelt dat je rechtstaat zonder dat je er moeite voor moet doen! Volgens mij zat ik 3 dagen lang tegen iedereen te zeggen hoe raar het wel niet voelde. Je staat letterlijk met je beide voeten stevig op de grond. Na de behandeling merkte ik wel dat mijn lichaam een paar dagen moe was, maar dat is logisch. Ik vind het heel fijn dat ik recht sta ook ivm met mijn passie voor sport. Ik heb het idee dat ik minder snel blessures krijg doordat alles op zijn plek staat. Ik had bijvoorbeeld door trampoline springen vaak last van mijn schouders en hier heb ik de afgelopen 4 weken geen last van gehad.

Review Sportieve vrouw van 45 jaar

Via vrienden kwam zij bij mij terecht. Door de verhalen resoneerde het bij haar. Ze wilde graag een massage. We starten altijd met een intakegesprek. Hoe zit iemand in zijn/haar lijf, hoe staan mensen letterlijk en figuurlijk in het leven. Na de eerste behandeling is deze dame veel rechter gaan staan. Ze geeft zelf aan meer contact te hebben gekregen met de aarde en daardoor met zichzelf. Slaapt veel beter. Vrienden zeggen dat ze er anders uit ziet in haar gezicht, jonger en ontspannen.

Review vrouw van 38 jaar

Nadat ik al 8 jaar veel pijn in mijn heupen ervaarde, al +100 fysiobehandelingen verder was kwam Frank op mijn pad. Hij vertelde wat hij deed en in welke behandelingen hij gespecialiseerd is. Ik was meteen onder de indruk van zijn passie voor wat hij deed en het voelde meteen goed. Vooral het feit dat hij niet de pijnlijke plek zelf aanpakt, maar dat hij opzoek gaat naar de oorzaak. Aan Frank legde ik mijn klachten uit. Daar kon hij mij bij helpen. Ik twijfelde daar geen seconde over en maakte direct een afspraak. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. In een mooie rustige omgeving en bij Frank voel je je direct op je gemak en ontspannen. De behandelingen waren super effectief. Niet alleen is de pijn in mijn heupen enorm afgenomen, ben ik van heel veel diverse pijntjes af, maar ook mentaal heeft het van alles met mij gedaan. Het voelde na jarenlange blokkades of mijn lichaam letterlijk weer is gaan stromen. Of alles openging. Alle emoties kwamen los die jarenlang al vastzaten. Dat was even heftig, maar na 3 weken voelde ik mij zoveel lichter, ontspannen en opgelucht. Ik voelde mij als een feniks die uit haar as was opgestaan. Het voelt als een enorm groot cadeau wat ik heb mogen ontvangen. Iedereen kan ik de behandelingen van Frank aanraden.

Review behandelingen na fietsongeval

Laatst een ondernemer behandeld. De man was geopereerd nadat hij een ongeluk had gehad met de fiets. Hij vertelde mij dat hij sinds de val niet zo goed meer in zijn vel zat. Zijn atlas bleek scheef te staan. Na de eerste behandeling voelde hij zich meteen al een stuk beter. Bij de tweede behandeling vertelde hij dat hij meer focus had in zijn werk en dat hij veel meer energie had. Dit voelde hij ook met fietsen, veel meer longinhoud en uithoudingsvermogen. Dit zijn een paar effecten die kunnen ontstaan na de behandeling. Zijn atlas staat nu recht, maar elke drie tot vier weken komt deze ondernemer terug voor een massage. Je zult begrijpen hoe blij hij is!

Review jongen van 7 jaar zit beter in zijn vel

De vader van een jongen is bij mij in behandeling. Vanwege goede resultaten brengt de vader een keer zijn zoon mee. Direct na de behandeling zegt de jongen ‘Ik voel dat ik anders sta en lichter loop’. De jongen is 1 keer geweest. Via zijn vader hoor ik dat zijn zoon zich veel beter kan concentreren en meer focus heeft. Hij kan duidelijk sneller teksten lezen en begrijpen. In zijn spel is de jongen meer geconcentreerd. Kortom een veel vrolijker mannetje en blije ouders!
< terug naar de websiteREVIEWS + ERVARINGEN VAN KLANTEN

Benieuwd wat een behandeling voor jou kan betekennen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Frank Nijkamp | atlascorrectie + massage
+Praktijk: Groeneweg 4 1484PA Graft
+Telefoon: +31 (0)6 22 79 75 92
+Mail: masseur@franknijkamp.nl
+ Instagram: frank_nijkamp_masseur_